Marketingstrategie

Essentieel voor succesvolle marketing is een strategische aanpak. Of je nu digitale marketing inzet of via traditionele kanalen je doelgroep wilt bereiken.

Web Design

De website is het digitale visite kaartje van uw bedrijf. Het is belangrijk dat uw bezoeker een prettige en mobiel vriendelijke website kan bezoeken.

Grafisch Design

Branding is belangrijk voor de herkenbaarheid van uw organisatie. Wij ontwerpen folders/(online)banners maar ook huisstijl, logo en software design.

Digital Marketing

Meer traffic, meer leads is meer omzet. Wij zetten diverse online kanalen in om deze doelstellingen te behalen. Van SEO, SEA, Retargeting tot social media.

Marketingstrategie

Elke organisatie zou een marketingstrategie moeten hebben, maar staan hierbij niet stil of hebben hier een ander idee bij.

Samen gaan we werken aan een duidelijke en concrete strategie. Wat is de DNA van de organisatie? Waarom doen we wat we doen?

Vanuit het DNA van de organisatie bouwen we aan een strategie waarin we missie, visie en doelstellingen benoemen. Verder wordt de positionering van de organisatie goed in kaart gebracht.

    • Wie zijn we?
    • Wat bieden we?
    • Waarin zijn we onderscheidend?
    • Waarom zou de klant voor ons moeten kiezen?
    • Wat is onze rol in de maatschappij?

Scrum Media helpt met het maken van keuzes op dit schep te krijgen. Als de juiste fundering er eenmaal is, ontwikkelen we een strategie met de concrete aanpak in middelen, planning en budget. Wij zetten onze kennis en ervaring in om de uitrol hiervan tot een succes te maken.

Analyse

Een analyse is noodzakelijk om de huidige positie en DNA van de organisatie in kaart te brengen. Er wordt gekeken waar de organisatie in uitblinkt (sterktes) en waar de zwakke punten van de organisatie liggen. Hiermee wordt het probleem van de organisatie helder geformuleerd. Dit is de eerste stap naar een concreet marketingstrategie.

Doelstelling

Hierin bepalen we wat er moet veranderen, waarom en wat het gaat opleveren. Tegelijkertijd herdefiniëren we de visie en missie en werken zo aan een concreet benoembaar DNA van de organisatie. werkt u aan een goede naam en verhoogt u de betrouwbaarheid van het bedrijf binnen uw sector.

Strategie bepalen

Met het formuleren van een marketingstrategie leggen leggen we vast hoe we deze doelstellingen gaan bereiken. Stippelen een routekaart (planning) uit en bepalen welke middelen, kanalen en budget ingezet moeten worden.

Web Design

Ruim 92% van de mensen starten online hun zoektocht naar lokale organisaties. Het is daarom belangrijk om online aanwezig te zijn.

Een website is het digitale visite kaartje van de organisatie. Hierbij is het belangrijk dat de website als prettig en mobiel vriendelijk wordt ervaren.

Scrum Media zorgt voor een unieke webervaring op alle apparaten. Denk dan aan de indeling en weergave op pc, laptop, tablet en mobiele telefoon. Onze boodschap voor een toekomst bestendige website is dan ook “Mobile First”.

Uniek design

Geheel in jouw eigen huisstijl maken wij prachtige websites

Responsive

100% geoptimaliseerd voor mobiel, tablets en desktops

Vindbaarheid

Goede optimalisatie voor de vindbaarheid in zoekmachines

Eigen beheer of uitbesteden

Hele website gebouwd met gebruiksvriendelijke CMS, u kunt de website zelf beheren of aan ons uit besteden.

Grafisch Design

Branding is belangrijk voor de herkenbaarheid van uw organisatie.

Grafisch vormgeven, of graphic design, gaat over het ontwerpen en vormgeven van drukwerk en digitale uitingen.

Om jouw producten en/of diensten goed onder de aandacht te brengen is een goede grafische ontwerp belangrijk. De ontwerpen moeten niet alleen mooi, maar ook functioneel zijn. In een goed ontwerp moeten boodschap, kleur en vorm goed samenkomen. Hierbij is de huisstijl en dus de herkenbaarheid van jouw organisatie en merk belangrijk.

Logo en Huisstijl

Wij zorgen ervoor dat jouw merk op orde is. We ontwikkelen een logo en huisstijl dat past bij de imago van jouw organisatie.

Drukwerk

Ontwerpen en bedrukken van flyers, brochures, visitekaartjes, posters, briefpapier, enveloppen en meer.

Bannering

Het creëren van high impact online en offline bannering.

Digital Marketing

Binnen Digital Marketing ook wel online marketing genoemd is zoekmachineoptimalisatie (SEO) een erg belangrijk aspect.

Bij Scrum Media starten we met een optimalisatie-traject dat ervoor moet zorgen dat je website beter vindbaar is bij zoekmachines. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om online te adverteren. Hierbij worden marketingkanalen zoals Google Ads, social media en e-mailmarketing ingezet.

Ook Content Marketing speelt hier grote rol in. Leads genereren over de as van content. Oftewel content is Key. Steeds meer bedrijven stappen dan ook over op leadgeneratie of inbound marketing. Srum Media implementeert hierbij ook een marketing automation tool en richt deze in.

SEO en SEA

SEO (Search Engine Optimization) en SEA (Search Engine Advertising) zorgen ervoor dat je hoger in zoekmachines komt te staan.

Social Media

Met een specifiek afgestemd social media campagne communiceer jij het juiste bericht, aan de juiste doelgroep. Genereer meer traffic, meer lead en meer omzet.

Content Marketing

Content Marketing is de kunst precies te begrijpen wat klanten willen weten, en de antwoorden op een relevante, aantrekkelijke en overtuigende wijze presenteren. Zakelijke beslissers willen niet meer passief een willekeurige boodschap opvangen, maar zelf actief relevante informatie selecteren.

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN

Project voor ons?

Daag ons uit!

Bel ons of stuur een appje!

+31 (0)6 19806906