Scrum Media

Scrum Media is een full-service internet en marketing bureau voor al uw communicatie op het gebied van digitale en gedrukte media. Wij geven vorm, kleur en inhoud aan uw website en publieke uitingen.

Onze klanten zijn actief in diverse branches, van detailhandel tot financiële dienstverlening. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe website, een manier om meer uit je webshop te halen, meer leads wilt genereren, een flyer wil laten ontwerpen, een social mediastrategie nodig hebt of je website is toe aan vernieuwing, wij helpen je graag verder.

Stel jij een persoonlijke benadering en betrouwbaarheid op prijs? Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

0
+
tevreden klanten
0
jaar ervaring
0
+
succesvolle projecten

ONZE DIENSTEN

Marketingstrategie

Essentieel voor succesvolle marketing is een strategische aanpak. Of je nu digitale marketing inzet of via traditionele kanalen je doelgroep wilt bereiken.

Web Design

De website is het digitale visite kaartje van uw bedrijf. Het is belangrijk dat uw bezoeker een prettige en mobiel vriendelijke website kan bezoeken.

Grafisch Design

Branding is belangrijk voor de herkenbaarheid van uw organisatie. Wij ontwerpen folders/(online)banners maar ook huisstijl, logo en software design.

Digital Marketing

Meer traffic, meer leads is meer omzet. Wij zetten diverse online kanalen in om deze doelstellingen te behalen. Van SEO, SEA, Retargeting tot social media.

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN

Project voor ons?

Daag ons uit!

Bel ons of stuur een appje!

+31 (0)6 19806906